Haber

1461 Trabzon FK, Trabzonspor altyapısından Rüzgar Eser Bostan’ı transfer etti

TFF 2. Lig gruplarından 1461 Trabzon FK, Trabzonspor’un altyapı ekibinden Rüzgar Eser Bostan’ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Trabzonspor’un U-19 kadrosunda forma giyen sol bek Rüzgar Eser Bostan’ın transfer olduğu belirtildi.

Hekimoğlu Döküm, sözleşme imza törenine katıldı. SporTesisten yapılan açıklamada oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı vurgulandı.

Değerlendirmelerine yer verilen Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Aydın’dan yapılan açıklamada, şampiyonluk için oynayacak bir takım oluşturduklarını ifade etti.

Tecrübeli oyuncuları transfer ettiklerine işaret eden Aydın, “Üstelik gelecek vadeden ve yetenekli genç oyuncuları da kadromuza katıyoruz. Rüzgar yetenekli bir oyuncu olduğu için bonservisi ile onu da takımımıza dahil ettik.” terimini kullandı.

Performansını artırmak istediğini vurgulayan futbolcu Rüzgar Eser Bostan, şunları söyledi:

“1461 Trabzon FK’ye kendimi göstermeye geldim. Burada çok başarılı olup daha üst liglerde oynamak istiyorum. Hedeflerim için çalışıyorum. Takımımızda çok deneyimli abilerim var. Onlardan öğreneceğim çok şey var. İyi bir sezon geçireceğim ve bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.”

Öte yandan imza töreninin ardından Başkan Vekili Suat Hekimoğlu, Lider Aid Hüseyin Canım, Hasan Aydın, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Köroğlu ve Sportif Menajer Onur Cebi, sözleşme imzalayan futbolcu Rüzgar Eser Bostan’a başarılar diledi. kulüp ile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu