Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş: Siyasette kırgınlık, kırgınlık, kırgınlık yoktur

AK Parti’nin DENİZLİ’deki 19 ilçedeki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, aday gösterilmeyen partililere seslenerek, “Siyasette kırgınlık, kırgınlık, kırgınlık yoktur; hayır ben, var olduğumuz sürece var olacağız.” söz konusu.

AK Parti Denizli İl Müdürlüğü, 31 Mart 2024 yerel ve idari seçimleri için ilçe belediye başkan adaylarını Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aday Tanıtma Toplantısı’nda açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve partililer katıldı. Yoğun ilgi gören aday tanıtım toplantısı İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantıda konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de 2004 yılında başlayan AK belediyeciliğinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izniyle birçok eser kazandırdığını söyledi. Zolan, “Nerede bir şey yapılması gerekiyorsa oraya koştuk. Kişi, ilçe, mahalle, sokak ayrımı yapmadık. Kaygısı olana şifa için koştuk. Sözde hayalleri birer birer gerçekleştirdik. Arkamızdaki en büyük güç Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun belediyecilik anlayışını Denizli’de inşa etmek için çaba gösterdik. Sadece bina yaparak mı hizmet ettik? Hayır, biz de gönüller inşa ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize dedi ki , ‘Hizmetler gerekli, vazgeçilmez ama kalpler inşa edilmeli. O olmadan hiçbir şey olamaz.’ Hem hizmet ettik, hem de insanların gönlünde yer edindik. Denizli sevdamızın peşinden gidiyoruz. Her kesimin lideri olma çabasında olduk. Herkes bize ulaşsın diye kapılarımızı, gönüllerimizi açtık. Çok şükür, Denizlimiz bizi her zaman gönüllerinde ağırladı. İnşallah 31 Mart akşamı da Denizli’miz olacağız. “Yine en keyifli kararı verecek.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, aday gösterilmeyen partililere seslenerek, “Biz var olduğumuz sürece siyasette kırgınlık olamaz, kırgınlık olamaz, bana zarar gelmez. dava adamlarından oluşan bir parti. Kırılmak olur mu, üzülmek olur ama 3 gün olur.” Olmalı. Üzülmediğimi söylüyorsan yalan söylüyorsun. Biz insanız çünkü kendi ruhumuz var. Ancak 2-3 gün sonra buna devam etmek, yetiştirilme tarzımıza ve anlayışımıza aykırı bir davranış biçimi olacaktır. Bu dönemde 21 yıldır belediye başkanlığı yapıyoruz, 5 yıldır da belediye başkanlığı yapıyoruz. Ama bize siz ’21 yıldır milletvekilisiniz, 5’inci döneminizi tamamladınız, bu kadar yeter’ dediler. “Teşekkür ederim efendim” dedik. Yerime gelen arkadaşların benden daha iyisini yaptığını görünce büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Elitaş konuşmasında Denizli’den övgüyle bahsetti ve gelişmenin AK Parti hükümetinin vizyonuyla uyumlu olduğunu belirterek, “Denizli gerçekten Ege’nin incisi, çok önemli şehirlerimizden biri. AK Parti hükümetiyle birlikte. AK Parti’nin ortaya koyduğu hem belediye hem de ekonomik vizyonla, 20 yıl içinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehirlerinden biri haline geldi.Bunun nedeni, yerel yönetimin ve paydaşların, AK Parti’nin ortaya koyduğu kurallara en iyi şekilde uymasıydı. Yerel yönetici, burada yaşayan halkın merkezi yönetimin aldığı kararlara uyum sağlamasına, önlerindeki engelleri ortadan kaldırmasına yardımcı oluyor, “Eğer çaba gösterirse Denizli’yi Türkiye’ye örnek gösterebilirsin.” dedi.

Elitaş, konuşmasının ardından Denizli’nin ilçe belediye başkanlarını açıkladı. Şimdiki lider Osman Zolan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterildi. Bugün yapılan toplantıda açıklanan ilçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

Acıpayam İlçesi Fikret Gümüş, Babadağ İlçesi Murat Kumral, Baklan İlçesi Yusuf Gülsever, Bekilli İlçesi Mustafa Çoban, Beyağaç İlçesi Mustafa Akçay, Bozkurt İlçesi Akif Bayar, Buldan İlçesi MHP’nin Millet İttifakı Adayı Mesut Sarıbaloğlu, Çal İlçesi MHP’nin Millet İttifakı Adayı Fethi Akcan, Çameli İlçesi Cengiz Arslan, Çardak İlçesi Hüsnü Yılmaz, Çivril İlçesi Gürcan İnanç, Güney İlçesi Halil Ayhan, Honaz İlçesi MHP Cumhur İttifakı Adayı Ali Semerci, Kale İlçesi Mehmet Salih Sağınç, Sarayköy İlçesi Ahmet Necati Özbaş, Serinhisar İlçesi Cemal Kobaş, Tavas İlçesi Hüseyin İnamlık, Merkezefendi İlçe Ekrem Başer, Pamukkale İlçesi Halil Pekdemir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu