Haber

Başkan Altay: “Çocuklarımızın yüzünü güldürmek için gece gündüz çalışıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şefikcan Parkı’nın ikinci etabının açılışı ve üçüncü etabının temel atma programı gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Çocuklarımızın yüzü gülsün, yüzleri biraz gülsün diye gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bize olan bu güven, sevgi ve şefkatiniz oldukça biz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Bu şehrin gerçekten insana özgü ve insanı yaşatan değerleri var. Konya usulü belediyecilik, Konya usulü hizmet budur, bu da insanımıza hizmettir.”

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Şefikcan Parkı’nın ikinci etap açılışı ve üçüncü etap temel atma töreni gerçekleştirildi.

Şefikcan Parkı’nda düzenlenen programda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Konya’ya hizmet için gece gündüz çalıştığına değindi. Pekyatımcı, “Başkanım size günler yetmiyor. Biz hep ‘Model Konya Belediyeciliği’ diyoruz. Biz AK Parti belediyesi diyoruz. Bunlar sözle olmaz, eylemle olur, çalışmakla olur, üretmekle olur. Konya’mıza değer katacak çok önemli bir hizmete imza atacağız” dedi.

“ÜÇÜNCÜ ETABAYI EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı olduğu dönemde bölgenin artık imar aşamasında olduğunu hatırlatarak, şimdi büyük bir parkın açılışını yaptıklarını ve hızla sonraki parkın temellerini attıklarını söyledi. Önder Altay, “Özellikle ışıklandırma çok güzeldi. İyi günlerde kullanalım. Üçüncü etabı da en kısa sürede tamamlayıp hizmetinize sunacağız. Hemen ardından da Liseli Medeniyet Akademisi ile gençlerimiz için yüzme havuzu ve spor salonu olan bir tesis yapıyoruz.”

“BU GÜVEN BİZE SAHİP OLDUĞU SÜRECE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Önder Altay, “Bu çalışmaları yaparken en çok keyif aldığımız şey çocuklarla olan ilişkimiz” diyerek, “Bize göstermiş olduğunuz sevgi için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızın yüzleri gülsün, yüzlerinde bir nebze olsun tebessüm olsun diye gece gündüz demeden elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bizlere olan bu inanç, sevgi ve şefkatiniz oldukça biz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Şefikcan Parkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Daha nice keyifli işlerde birlikte olmak dileğiyle. Belediye başkanlarımıza, değerli milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza ve AK Parti Milletvekili adayımıza teşekkür ediyorum.”

“BU ŞEHİRİN İNSANA VE YAŞAYAN İNSANLARA ÖZGÜ DEĞERLERİ VAR”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, bir şehrin yaşanabilir şehir olabilmesi için bazı özellikleri taşıması gerektiğine dikkat çekerek, “Konya’mızda Büyükşehir Belediye Başkanımız ‘Benim Şehrim’ diye bir motto geliştirdi. ‘. Benim şehrimde sokaklarda güvenle yürüyebilir miyiz? Benim şehrimdeki parklarda çocuklarımız rahat rahat oynayabiliyor mu? Benim şehrimde, bir mahalleden diğerine bisikletle sadık bir biçimde gidebilir miyiz? Benim şehrimde scooter’a binip şehrin bir ucundan diğer ucuna geçebilir miyiz? Şehrimde büyük parklar, büyük kafeler, sokaklar ve herkesin oynayabileceği bir yer var mı? O zamanlar bu şehir Konya idi. Bu şehir benim şehrim. Bu şehrin gerçekten insanlığa ve insanı yaşatmaya özgü değerleri var. Belediyeciliğin Konya usulü, Konya usulü hizmet budur ve bu da insanımıza hizmettir.”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Armağan Güleç Protectz, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un katıldığı programın ardından Şefikcan Parkı’nın 2. etabının dualarla açılışı ve belediye binasının açılışı yapıldı. üçüncü sahne. temel atıldı.

ÇOCUKLAR NILOYA İLE EĞLENİYOR

Büyük ilgi gören açılış ve temel atma programının ardından parkta toplanan çocuklar için çocuk şenliği düzenlendi. Çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, ikramlar ve çizgi film karakteri Niloya ile eğlendiler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu