Haber

Erdal Beşikçioğlu’ndan Mansur Yavaş’a ziyaret: Yürürken etrafındakiler titriyor

CHP’nin Etimesgut İlçe Belediye Başkanı adayı Erdal Beşikçioğlu ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

‘SONUÇ AÇIK’

Erdal Beşikçioğlu, yaklaşık yarım saat süren toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti adayı Turgut Altınok ile ilgili sorulan soruya ilişkin Beşikçioğlu, “Cumhurbaşkanımız Mansur’un ayakları yere o kadar sağlam basıyor ki, yürürken etrafındakiler titriyor. Fazladan bir adayın olması sadece kendi içindeki demokrasinin gereğidir. Dolayısıyla sonuç” dedi. temiz.”

Neden Etimesgut’tan aday olduğu sorulduğunda Beşikçioğlu, “Mustafa Kemal’in kurduğu bir ilçe, güneş oradan doğuyor ve yapacağımız sosyal aktiviteler oradaki gençlerle uyumlu… Burası kültür ilçesi olacak” “

ANKET AÇIKLAMASI

Seçimlere yönelik anket yaptırıp yaptırmadıkları sorulan Beşikçioğlu, şunları söyledi:

“Oyun oynadığım için sürekli seyirciyle buluşuyorum. 1.000-1.500 kişiyle oluyor bu toplantılar. Hepsiyle tek tek fotoğraf çekiyorum, bu da benim duygusal anketimi oluşturuyor. Çok olumlu. Geleceğiz. farklı bir efsane uydurdum. Boş boş konuşmak hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama bilmediğime sevindim.” “Sanırım hizmeti biliyorum.” (HABER MERKEZİ)

cameliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu