Yaşam

Lise Medeniyet Akademileri “YKS Yaz Okulu” ile Öğrenciler YKS’ye Hazırlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademilerinde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için 5 hafta sürecek olan “YKS Yaz Okulu” devam ediyor. Öğrencileri 2024 YKS sürecine hazırlamayı ve motivasyonlarını etkinliklerle sürdürmeyi hedefleyen “YKS Yaz Okulu” 8 Eylül’de sona erecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri (LİMA) tarafından üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için düzenlenen “YKS Yaz Okulu” devam ediyor.

Kayıt sonunda başvuran öğrencilerin deneme sınavı ile puanları belirlendikten sonra TYT ve AYT sınıfları oluşturulmuştur.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılanan YKS Yaz Okulu’nda, TYT ve AYT kümelerine yoğun bir müfredatla eğitim veriliyor.

Haftada 5 gün, günde 6 saat ders ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı planlamada, öğrencilerin hem 2024 YKS sürecine hazırlanmaları hem de etkinliklerle motivasyonlarını sürdürmeleri amaçlanıyor.

Lise Medeniyet Akademilerinde 5 hafta sürecek olan “YKS Yaz Okulu” 8 Eylül’de sona erecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine ve mezunlarına kurs ve sınav hazırlık programları, milli-manevi eğitimler, atölye çalışmaları ve etkinliklerle hizmet vermektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu