Yaşam

ABD: Uzaylılar İçin Endişelenmeyin!

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberde, sekizgenUFO düşürdüğünü açıkladığından beri hakkında konuştuk . Son olayla birlikte ABD, Şubat ayının başından bu yana toplam dört tanımlanamayan cisim düşürdü. Yapılan ilk açıklamalarda kimliği belirlenemeyen cismin Dünya dışından olduğuna dair herhangi bir belirti bulunmadığı belirtildi. Şimdi Beyaz SarayKonuyla ilgili resmi açıklamalar geldi.

Beyaz Saray yetkilisi John Kirby tarafından yapılan açıklamalarda ilk açıklamalar tekrarlanan . Kirby, düşen UFO’nun uzaydan geldiğine dair bir kanıt olmadığını söyledi. düşük hareketliliğe sahiptirrastgele bir sinyal yaymadığını ve alçakta olduğunu vurguladı.

Uzaylılar için endişelenmenize gerek yok

John Kirby, kimliği belirlenemeyen nesnelerin medyada “yabancı” olarak tanımlandığını ancak durumun çok net olmadığını belirtiyor. böyle görünmüyor, bu yüzden uzaylılar için endişelenecek bir şey olmadığını söyledi.

ABD, Çin’den şüpheleniyor

Hatırlanacaksın. Amerika Birleşik Devletleri, birkaç hafta önce Çin ile ilgili bir iklim balonunu düşürdüğünü açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından 3 UFO daha düşürüldü. John Kirby, bunların hepsi Çin’e ait olabilir İleri sürmek. Ancak bu noktada net bir şey yok. Konuyu “hassas” olarak nitelendiren Beyaz Saray yetkilisi, birçok kişinin detay vermedi . Ancak Kirby, Çin’in istihbarat toplamak için yüksek irtifa balonları olduğunu söylemekten çekinmedi.

ABD: Çin havaalanında bir gözetleme aracımız yok

John Kirby ayrıca Çin’e karşı savundu. Çin havaalanlarının üzerinde tek bir gözetleme aracı bile yok. hayır demekYetkili, bu sorunla ilgili olarak Çin ile temas halinde olduklarını da belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu