Haber

Kayseri’de 3. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu için geri sayım başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimar Sinan temasıyla düzenlenecek 3. Ülkelerarası Kayseri Yarı Maratonu için geri sayımın başladığını belirtti.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında şunları söyledi: SporAŞ’nin düzenlediği yarı maratonun 24 Eylül Pazar günü yapılacağını belirtti.

Maratonun, Kayseri’de doğan ve dünya mimarlık sanatına damgasını vuran büyük deha Mimar Sinan temasıyla düzenleneceğini belirten Büyükkılıç, 7’den 70’e profesyonel ve amatör sporcuların farklı uzunluklardaki parkurlarda buluşacağını kaydetti. .

Büyükkılıç, 21 kilometre, 10 kilometre ve halk koşuları olmak üzere 3 kategoride düzenlenecek maratonda toplam 453 bin TL ödülün dağıtılacağını belirtti.

Palancıoğlu Polis Haftasını kutladı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancioğlu, 1-7 Eylül tarihleri ​​arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla zabıtalarla bir araya geldi.

Polis ekiplerinin günlerini kutlayan Palancıoğlu, polislerin hizmet kalitesinden ödün vermeden yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Vali Çiçek’in ziyaretleri

Vali Gökmen Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden Kayseri’nin de ağır etkilendiğini belirten Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü çalışanının fazla mesai kavramına bakılmaksızın çalıştığını vurguladı.

Çiçek, yapımı devam eden İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatıyla ilgili incelemelerde bulunarak, İl Müdürü Sibel Livdumlu’dan bilgi aldı.

Vali Çiçek daha sonra Kayseri Barosu’nu ziyaret ederek Baro Başkanı Ali Köse ile görüştü.

Çiçek, yeni yılın güzel geçmesini diledi.

ahirliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu