Yaşam

Sosyal Medya Fenomenleri Beylikdüzü halkıyla buluştu

Beylikdüzü Belediyesi, “Olaylar Çağı” konulu söyleşiyle sosyal medya fenomenlerini Beylikdüzü’nde ağırladı. Özkan Sağın, Doğan Cem, Mehmet Ali Çatal ve Bal Küpü’nün katıldığı etkinlikte fenomen isimler, takipçilerinin sorularını yanıtlarken, sosyal medyada karşılaştıkları ilginç olayları da anlattı. Günün ilerleyen saatlerinde Tarkan Öngen, Seyhan Güler ve Antakya Medeniyetler Korosu, Beylikdüzü halkı ve Hatay’da hayatını kaybeden vatandaşlar için müziklerini seslendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi, 10. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın ardından düzenlediği etkinlikte sosyal medyanın fenomen isimlerini ilçe halkıyla buluşturdu. Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen “Olaylar Çağı” söyleşisi; Özkan Sağın, Doğan Cem, Mehmet Ali Çatal ve Bal Küpü katıldı. CHP Milletvekili Özgür Karabat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Zehra Çalık’ın katıldığı interaktif röportajda fenomen isimler, takipçilerinin sorularını yanıtlarken, sosyal medyada karşılaştıkları ilginç olayları da anlattı.

Antakya Medeniyetler Korosu’ndan duygusal konser

Günün sonunda düzenlenen konser programında ilk olarak Türk Sanat Müziği sanatçıları Tarkan Öngen ve Seyhan Güler sahne aldı. Ardından 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’nun konseri duygusal anlara sahne oldu. Şef Yılmaz Özfırat yönetimindeki koroya Beylikdüzü halkı büyük ilgi gösterdi. Voleybol turnuvası için Kuzey Kıbrıs’tan Adıyaman’a gelen ve depremde kaldıkları otelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden sporculara ithaf ettikleri müzik, Gazimağusa Limanı olarak adlandırılan konser alanında yaşayan vatandaşları derinden etkiledi.

Çalık: Bu anlamlı gecede bize eşlik eden tüm komşularımıza teşekkür ederiz.

Konser sonunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Seyhan Güler ve Tarkan Öngen’in yanı sıra Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat ve koro üyelerini tebrik ederek, “Beylikdüzü’nde sizlerle birlikte olmaktan büyük keyif aldık. Hatay artık Beylikdüzü’nün kalbinde, Beylikdüzü’nde yaşayan komşularıyla bütünleşmiş durumda. Yaşadığımız felakette çocuklarımızı kaybettik, binlerce vatandaşımızın birçok hayali yer altına gömüldü. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında iyi insanların daha güzel olacağı, iyi insanların hiç vakit kaybetmeyeceği bir dünya düzenini inşallah kuracağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Hem Beylikdüzü’nde hem de sesimizin, nefesimizin ulaştığı her yerde mücadele edeceğiz. Bu anlamlı gecede bize eşlik eden tüm komşularımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu